lördag 23 februari 2008

Insomnia och problemlösning





Indra växer så det knakar! Stora kickan :)
Buren accepterade hon direkt. Hennes uppfödare använde också bur så hon är van vid att sova i den. Bra med tycker vi, då hon kan gnaga och bita utan att den går sönder. Vårt stora problem de senaste dagarna har varit att natta lilla flickan. Själva nattningen i sig går bra, vi sitter hos henne och klappar och tittar på tv så hon somnar i våra knä, typ. MEN när vi sedan ska resa oss vaknar hon och när vi lagt oss står hon mest och gnyr...

Den tilfälliga lösningen blev av både och sambon sov i soffan som visserligen är skön-för 1 person att sova i. Inte två! Absolut inte två! Då somnade hon på mattan och gick efter en stund in i buren och snarkade vidare medan vi låg och gav varandra blåmärken på benen. Jättemysigt-seriöst.
Nej, lösningen kom en kväll då vi satte oss på balkongen för att diskutera hur vi skuklle göra med sovandet, för ingen av oss orkade ha det så där och lilltjejen tittade ut till oss. Dock tyckte hon säkert det var för kallt för hon gick in igen. Vi tänkte inte så mkt på det och pratade på. Tills vi upptäckte att det var helt dödstyst därinne. jag smög fram till fönstret och se! Där låg vår lilla ninja, helt färdig och S O V!! Praise the Lord!!!
Vi smög oss förbi henne, borstade tänderna i ilfart och smög oss tillbaka till sängen där vi hoppade i och tvingade oss att somna innan hon eventuellt skulle vakna. Det var vår första natt vi sov hela natten och vi inte vaknade blåslagna.
Så sedan väntade vi helt enkelt ut henne, var tråkiga som bara den och hon somnade skönt på matten. Efter att tag hörde vi tassandet då hon gick in till buren.

Indra älskar sin bur, sin trygghet och en bra lekplats. Hennes bitande har atagit och hitills har hon inte bitit på några möbler eller dylikt.Snuttefilten kan vi inte vara utan. För varje liten rullsing som försvinner blir hon mer och mer lik sin moster Penny. Även hon en vacker donna. Tror nog att Indra blir finare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar